Đoković zbunio sve i objavio koja su to tri sledeća turnira na kojima će igrati

06.03.2021

07:34

0

Autor: D. B.

Novak će biti i u Beogradu

Đoković zbunio sve i objavio koja su to tri sledeća turnira na kojima će igrati
Copyright Profimedia

Sledeća tri turnira na kojima će Novak Đoković igrati biće Mastersi u Majamiju i Monte Karlu, a učešće će uzeti i na “Serbian openu”. Ovo su podaci koji su saopšteni na zvaničnom veb sajtu najboljeg tenisera sveta.

Odluka da, ipak, putuje u Majami, prilično je neočekivana, posebno posle najava Novakovog trenera Gorana Ivaniševića da će se Đoković vratiti na teren tek tokom dela sezone koji se igra na šljaci. Turnir u Majamiju počinje 24. marta i trajaće do 4. aprila. Igraće se na otvorenim delovima “Hard rok stadiona”, a ukoliko bude osvojio titulu na ovom turniru stićiće do sedme titule na Floridi čime bi prestigao Andre Agasija sa kojim deli rekord po broju titula na ovom turniru.

Sledeća stanica za Đokovića će biti Monte Karlo. Od 11. do 18. aprila, na terenima “Monte Karlo kantri klaba” održaće se turnir na koje je Novak dva puta tokom karijere trijumfovao.

Pročitajte još

Ono što će biti posebna poslastica je činjenica da je Novak potvrdio i da će igrati na “Serbian openu”. U Beogradu će se održati turnir iz serije ATP 250 posle devet godina pauze. Ovo je turnir koji se prethodnih godina održavao u Budimpešti, pa je dobio dozvolu da bude preseljen u prestonicu Srbije. Na četiri prethodna izdanja “Serbian opena”, od 2009. do 2012. godine, Novak je dva puta podizao pobednički pehar (2009. i 2011. godine).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike