"Neću da se borim protiv ATP, ali nemam ništa protiv da zarađujem više zbog Novaka"

01.04.2021

07:41

0

Autor: D. B.

Neverovatan stav tenisera iz Kazahstana

"Neću da se borim protiv ATP, ali nemam ništa protiv da zarađujem više zbog Novaka"
Copyright Profimedia

Aleksander Bublik je precizan – neću da se borim protiv ATP, ali ću biti srećan ako mi Novak Đoković i njegova PTPA omoguće da zarađujem više!

Zvuči neverovatno, ali je tako. Teniser iz Kazahstana je posle poraza od Janika Sinera u četvrtfinalu ATP turnira u Majamija, direktno bio upitan da li će krenuti koracima Miloša Raonića i Džona Iznera i da li će se priključiti borbi koju su pokrenuli Novak Đoković i Vasel Pospišil. Usledio je neočekivani odgovor.

– Gledao sam taj klip na kome Vasek preti da će tužiti ATP ili šta već. Ja nisam u PTPA. Uživam u tome što zaradim. Naravno, ako mi Novak obezbedi da zarađujem više, zahvaliću mu se. Ali, ja neću da se borim za to – objasnio je momak rođen u Rusiji.

Teniser koji trenutno zauzima 44. poziciju na ATP listi, a koji je tokom karijere koja traje od 2016. godine zaradio 2.029.532 dolara dodao je i sledeće:

Pročitajte još

– Na kraju dana, ATP je ta organizacija koja nas hrani. Neću da se svađam sa njom, a ne vidim ni za šta bi Novak ili Vasek mogli da tuže ATP – objasnio je Bublik.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike