Ko je najveća teniska zvezda na svetu posle Novaka, Rafe i Rodžera? Đokovićevi fanovi se sigurno neće složiti sa Tonijem Nadalom

10.05.2021

07:05 >> 09:27

0

Autor: Adam Štulić

Stric španskog asa uz veliku trojku svrstao jednog od najvećih Noletovih kritičara

Ko je najveća teniska zvezda na svetu posle Novaka, Rafe i Rodžera? Đokovićevi fanovi se sigurno neće složiti sa Tonijem Nadalom
Copyright Profimedia

Da li zbog toga što je odlučio da učestvuje na turniru na kojem je on direktor, ili stvarno tako misli, tek Toni Nadal je svrstao Nika Krijosa odmah iza “velike trojke” svetskog tenisa.

Kontroverzni Australijanac i jedan od najvećih kritičara najboljeg tenisera sveta Novaka Đoković nije igrao na ATP turu od eliminacije sa Australijan opena, a na teren bi trebalo da se vrati na turniru koji će se u junu održati na Majorki.

Uz Kirijosa, na turniru čiji je direktor stric Rafe Nadala, učestvovaće, između ostalih, Fernando Ferdasko i Felisijano Lopez.

– Nik Kirijos se zvezda ATP tura. Bez sumnje, posle Đokovića, Nadala i Federera, on je jedna od najvećih teniskih zvezda na svetu, budući da je igrač kojeg najviše prate mlađe generacije. On je sjajan teniser, koji, pored toga, donosi puno spektakla na terenu. Njegova želja da igra na Majorki je veoma važna za nas i nadam se da će njegovo prisustvo privući mnogo ljudi na turnir – kazao je Toni Nadal.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike