Završen žreb za Serbia open 2: Novak izbegao Monfisa do kraja

21.05.2021

20:10 >> 20:20

0

Autor: Adam Štulić

Najbolji teniser sveta završnicu priprema za Rolan Garos imaće u Beogradu

Završen žreb za Serbia open 2: Novak izbegao Monfisa do kraja
Copyright MN Press

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pokušaće iz drugog pokušaja da podigne šampionski trofej u Beogradu. Srpski as postavljen je za prvog nosioca na Serbia openu 2 i zbog toga će biti slobodan na startu turnira koji u ponedeljak startuje na Dorćolu.

Prvi reket planete turnir će početi protiv pobednika duela u kojem se sastaju Jegor Gersimov (Belorusija) i učesnik, a već u trećem kolu Noletu bi na megdan mogao jedan srpski teniser.

Ukoliko prethodno savlada Pabla Kuevasa i Marka Tropa, Novakov rival u borbi za polufinale biće Miomir Kecmanović, koga je Đoković već pobedio na prvom turniru u Beogradu u aprilu.

Novak neće moći da se sastane sa Gaelom Momfisom pre finalnog meča, dok bi u polufinalu mogao da igra sa trećim nosiocem Nikolozom Basilašvilijem.

Kada su ostali srpski igrači u pitanju, Filip Krajinović će na startu odmeriti snage sa takođe Srbinom, perspektivnim Hamadom Međedovićem koji je dobio specijalnu pozivnicu.

Rival Lasla Đerea je kvalifikant, Dušan Lajović igra protiv Ričardasa Berankisa, a protivnik Peđe Krstina je Kvon Sunvu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike