Federer se uplašio Novaka: Švajcarac najavio povlačanje sa Rolan Garosa

06.06.2021

07:11 >> 10:36

0

Autor: Milan Nastić

Legendarni teniser priznao da nije fizički 100 odsto spreman

Federer se uplašio Novaka: Švajcarac najavio povlačanje sa Rolan Garosa
Copyright Profimedia.rs

Švajcarski teniser Rodžer Federe imao je težak meč protiv Dominika Kepfera koji je trajao više od četiri sata, a nekada prvi reket sveta odmah posle tog duela šokirao je javnost da postoji mogućnost da se povuče sa Rolan Garosa.

To znači da ne bi došlo do dugo očekivanog meča između Novaka Đokovića i Švajcarca u četvrtfinalu Rolan Garosa, ako obojica preskoče svoje prepreke u osmini finala.

Pročitajte još

– Veoma je bitno da imam jake mečeve, ali to na neki način utiče na moju fizičku spremu i moram da odlučim da li ću nastvaiti da igram na Rolan Garosu ili ću se povući. Možda je to previše rizika za mene u ovom trenutku. Sledi posle Vimbldon, koji je za mene izuzetno važan turnir. O svemu ću razgovarati sa mojim timom i videću kako će se osećati moj organizam dan posle ovog meča sa Kepferom – iznenadio je sve izjavom Rožder Federer.

Švajcarac je priznao da nije ni blizu što se tiče forme Novaka Đokoviću i Rafi Nadalu.

– To je donekle zanimljiv ugao, ali bih voleo da je drugačije. Voleo bih da budem u Rafinoj ili Novakovoj poziciji sada, gde se oni osećaju dobro i ako igraju dobro, znaju da će da pobede. Nemam taj osećaj sada – zaključio je Federer.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike