Nole nasmejan posle noći koja se nikad neće zaboraviti (VIDEO)

12.06.2021 | 07:01 >> 07:21

Autor: Dejan Petković

Od ranog jutra na društvenim mrežama šeruju se statusi navijača

Copyright Profimedia.rs

Mnogi su tokom epskog polufinala Rolan Garosa žalili što najbolji meč odigran na šljaci u ovom milenijumu nije mogao da se produži još koji sat.

Nije to bila samo nostalgija za nečim što trenutno traje i približava se vrhuncu. Kod većine ljubitelja tenisa na planeti ta seta se javila zbog postojanja svesti da biologija čini svoje i da je veliko pitanje kada će se 34-godišnji Novak Đoković i njegov godinu dana stariji rival Rafa Nadal ponovo sastati u borbi za trofej u neverovatnoj kondiciji i onakvom raspoloženju.

Neki navijači su stoga dobili inspiraciju da ih zamislimo kao dva krepka starca, pa da i u njihovim poznim godinama uživamo u teniskim majstorijama kakve su u petak kasno uveče priredili na “Filip Šatrijeu”.

I Noletu se dopala ta igra biološkog sata sa dvojicom najboljih igrača današnjice, ali na malo drugačiji način.

Iako je sinoć do kasno vodio veliku bitku za plasman u finale pariskog grend slema, jutros rano se pojavio objavom na društvenim mrežama.

Novak je želeo da sa suprugom Jelenom i svojim navijačima podeli jedan status koji ga je očigledno zabavio, jer pokazuje izgled čoveka u najboljim godinama koji je počeo da prati meč i kakav je izašao posle tog duela.

Jedino su ozbiljni bili organizatori Rolan Garosa, koji su kao i najveći teniski asovi preko Tvitera, imali poruku za sve navijače:

– Noću koju nikad nećemo zaboraviti.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam