Sramni napadi srpskog profesora na Novaka Đokovića: Videnović bruka svoje kolege!

05.07.2021

11:21 >> 11:23

0

Sramne poruke Ivana Videnovića

Sramni napadi srpskog profesora na Novaka Đokovića: Videnović bruka svoje kolege!
Copyright Novak Đoković na Vimbldonu, Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Nekadašnji državni sekretar u Ministartstvu nauke, profesor Beogradskog univerziteta Ivan Videnović, poznat je po ispadima i izjavama kojima kalja sve što je srpsko.

Sada je udario i na našeg najboljeg sportistu Novaka Đokovića i pisao Vimbldonu sa jasnim ciljem da ukalja ime najboljeg svetskog tenisera.

Povod za pisanije dotičnog dušebrižnika je Noletova reakcija na, najblaže rečeno, ružno ponašanje engleske publike tokom meča sa Denisom Kudlom. Sočna psovka, onako kako to naš narod ume, mnogo je zasmetala Videnoviću. Toliko da je odmah obavestio čelnike grend slema šta je to Đoković zaravo izgovorio.

– Da li znate da je pogrdno uzvikivaje “oralno-seksualne” psovke publici od strane našeg vrhunskog sportiste u srpskim medijima i na Tviteru okarakterisano kao džentlmenski potez – napisao je profesor.

Ali tu se nije zaustavio, pa je nešto kasnije “retvitovao” još jedan gadan post o Đokoviću:

– Ne branite Đokovića i sačuvajte dostojanstvo. Je*o vas Vimbldon, na privatnoj žurci vaš je idol uvijao svoje telo pod ženom ratnog zločinca, pevaljkom čiji su pajtosi ubili premijera. Dopire li to do vas?

Previše nisko, grozno i neljudski, pa makar i kada dolazi od osobe koja ćirilicu naziva “pismom mržnje”, litije u Crnoj Gori “satanitstičkim ritualom”, a film Dara iz Jasenovca “kolektivnim vakciisanjem mržnjom”.

Za kraj da citiramo velikog Njegoša:

– Svak je rođen da pojednom umre. Čast i bruka žive dovijeka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike