Olga otkrila koji joj je savet Novak dao, a onda ga i pohvalila: Ne znam da li mi u Srbiji shvatamo šta imamo

31.05.2024

17:04

0

Autor: D. N.

Srpska teniserka blistala posle plasmana u osminu finale Rolan Garosa

Olga otkrila koji joj je savet Novak dao, a onda ga i pohvalila: Ne znam da li mi u Srbiji shvatamo šta imamo
Copyright Profimedia

Posle velike pobede nad Donom Vekić i plasmanu u osminu finala Rolan Garos, Olga Danilović je, kako pravila nalažu, održala konferenciju za medije. Jedna od tema razgovora sa medijima bio je i Novak Đoković, o kojem je već pričala u Parizu.

- O Novaku sam pričala milion puta... Što sam rekla juče, ne znam da li mi u Srbiji shvatamo šta imamo. Imati takvu osobu u istom sportu kao ja, za mene je sjajno što je on tako dobar i ponizan, što je ponosan da predstavlja Srbiju. Dolazim ponekad kod njega da mi pomogne, da mi kaže kakve greške je on imao, cenim to koliko mogu.

Igrala sam Junajted kup sa njim u dublu, pobedili smo, bilo je to olakšanje, jer smo hteli da uradimo. Igrala sam sa Novakom i pobedila. Srećna sam što možemo da doživimo tako nešto - kazala je Olga, ali nije htela da otkrije baš sve detalje razgovora.

- To je nešto što mi govorimo među sobom. Nije to magija, stalno govorimo među sobom. Boriti se do kraja, mentalitet koji ima, svi žele da ga imaju, to je nešto van ove planete, vrlo jednostavne, proste stvari - zaključila je Danilović koja je već obezbedila značajan napredak na WTA listi.

Moguće je da skok bude još veći, ali to zavisi od ishoda meča u kojem će igrati sa boljom iz duela Čehinje Markete Vondorušove i Francuskinje Kloe Pake.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike