Novak juri titulu koja mu donosi nešto što niko nema! Smeši se istorija!

06.04.2024

13:04

0

Autor: A. S.

Niko kao on!

Novak juri titulu koja mu donosi nešto što niko nema! Smeši se istorija!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno je u Monte Karlu, gde ga očekuje početak novog masters turnira, a ukoliko ste mislili da je Srbin srušio sve rekorde, nije tako, u Kneževini juri još jedan.

Novak je u karijeri osvojio 40 masters titula, a interesantno da ih u Monte Karlu, gde je nekada živeo sa porodicom, trijumfovao samo dva puta i to je definitivno najmanje na njegovom spisku.

Veliki šampion je sada stigao u Kneževinu, nakon lošeg početka sezone, već je april, a nije osvojio nijednu titulu, takođe prekinuo je saradnju sa Goranom Ivanišević, pa su sada proradili i dodatni motivi i inat.

Njemu u Monte Karlu pomaže Nenad Zimonjić, pa će uz savete nekada najboljeg dubl tenisera na svetu pokušati da učini ono što nikome nije pošlo za rukom.

Naime, Novak juri treću titulu u Monte Karlu, kako bi na svakom masters turniru na kome je učestvovao i slavio, imao po najmanje tri!

 

 

Titulom na šljaci u Kneževini, on bi kompletirao neverovatan niz kome niko nije ni blizu, bar za sada.

Naravno, ne treba dodatno isticati koliko je za Novaka važno da dođe do završnice i zbog borbe za očuvanje prvog mesta na ATP listi, naročito što je pored Karlosa Alkaraza, sada mnogo veća opasnost Janik Siner.

 

 

Podsetimo, u prvom kolu mastersa će biti slobodan, a potom ga čeka meč sa boljim iz duela između Romana Safijulina i kvalifikanta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike