Teniska bomba: Novak organizuje ol-star!

15.03.2024

14:20

0

To je otkrio poznati američki novinar Džon Verthajm u podkastu Endija Rodika

Teniska bomba: Novak organizuje ol-star!
Copyright Tanjug/AP

Senzacionalna informacija stiže iz Amerike, gde je poznati novinar Džon Verthajm otkrio da Novak Đoković želi da organizuje teniski ol-star, koji bi startovao od 2025. godine u Los Anđelesu.

On je to izjavio u podkastu "Served", koji vodi bivši prvi reket sveta Endi Rodik, napominjući da je Nole ozbiljno zagrizao za ovo takmičenje. 

- Svi žele tenisku ol-star utakmicu, zar ne? Takmičenje u veštinama, muškarci, žene, sve – da slavimo naš sport. Znate li koje bi bilo dobro vreme za to? Neposredno pre Indijan Velsa. Svi su srećni, došli su na jug Kalifornije. Čuo sam da se Novak baš zainteresovao za to. Nije ovo samo kao "hej, trebalo bi da imamo ol-star meč". Postoji i logo, neko mi je pokazao, traži se već i zdanje, i najbliže je da to bude u Los Anđelesu - poručio je američki novinar.

Endi Rodik je bio u šoku, i ponovio - Novak želi da bude organizator teniskog ol-stara?

- Da, to je njegova želja. On na taj način traži način kako da se uključe ostali igrači i da poveća svoje nasleđe, ali isto tako mislim da je to dobra poslovna odluka. Prema mojim informacijama Đoković uveliko u ovoj priči, toliko je daleko otišao da već traži mesto u Kaliforniji gde bi mogao da bude održan ol-star. Postoji mogućnost da startuje već 2025. godine - zaključio je Džon Verthajm. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike