Nadal voli niske udarce: Španac iz Vašingtona deli lekcije Đokoviću o ponašanju

01.08.2021

19:04

0

Španski teniser sve češće pokazuje svoje poravo lice

Nadal voli niske udarce: Španac iz Vašingtona deli lekcije Đokoviću o ponašanju
Copyright Profimedia.rs

Kako godine rivalstva prolaze i Novak Đoković sve jasnije pokazuje da je najveći teniser svih vremena, njegovi konkurenti pokazuju sve veću zavist i ne propuštaju priliku da zadaju nizak udarac.

Danas se iz Vašingtona oglasio Rafa Nadal. Pitanje Amerikanaca je bilo da prokomentariše Novakovo bacanje reketa na tribine tokom meča za bronzu sa Pablom Karenjom Bustom, a Španac je rekao ono što su oni voleli da čuju:

– Đoković kao neko koga prate deca morao bi da izbegava onakve situacije kao što se dogodila na OI u Tokiju protiv Karenja Buste. Na sreću nije bilo ljudi na tribinama i ništa se drugo nije dogodilo, ali to su stvari koje se dešavaju s vremena na vreme. Potrebno je pokušati i izbeći slične stvari – rekao je Nadal sav zabrinut za prazne tribine tokijskog stadiona.

– Čudno je da neko, budući da je tako uspešan, povremeno na ovaj način reaguje – zaključio je Nadal.

Španac je istakao da se oseća veoma počastvovanim što je dobio priliku da osvoji dve zlatne olimpijske medalje, u Pekingu u singlu i u Riju kao dubl igrač, a za Karenja Bustu je dodao još:

– Veoma sam srećan zbog njega, a takođe i zbog Španije. Pablo će pamtiti ovu pobedu do do kraja života jer je to nezaboravan trenutak.

nadal će igrati na “Citi openu” u Vašingtonu po prvi put od izgubljenog finala na Rolan Garosu od Novaka Đokovića. On je posle Pariza saopštio da se neće takmičiti na Vimbldonu i na OI u Tokiju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike