Nadal i Alkaraz se bogate na talentovanoj deci! Za jedan čas tenisa uzimaju 150.000 dolara!

27.02.2024

18:07

0

Autor: G. F.

Reagovali su i igrači i treneri nakon objavljenog cenovnika usluga dvojice Španaca

Nadal i Alkaraz se bogate na talentovanoj deci! Za jedan čas tenisa uzimaju 150.000 dolara!
Karlos Alkaraz i Rafael Nadal - Copyright Profimedia/Cordon Press/Sipa USA

Ako vam je dete talentovano za tenis, pa još ako stručnjaci kažu da je "baš talentovano" za tenis, onda vas čeka izmišljanje načina da napravite velike pare.

Kako da dozvolite da taj veliki talenat propadne, kako da uskratite detetu da bude šampion? Nema toga, ima da se zaradi. Mnogo da se zaradi. Koliko mnogo? Pa... Mnogo.

Ovih dana pojavila se informacija o tome koliko zarađuju Rafael Nadal i Karlos Alkaraz držeći časove tenisa. Cifra je takva da se mora reći da se radi o čistoj pljački, bez obzira na to što je reč o velikim teniskim šampionima.

Za jedan čas rada sa jednim od dva španska asa potrebno je izdvojiti 150.000 dolara! Potpuna besmislica, morate se složiti! E sad ono što je tek besmisleno je da su sve sesije tokom njihovog boravka u Americi - rasprodate!

 

 

Ima mesta u onim grupnim koje su "skroz jeftine" i koštaju samo 50.000 dolara! Jeste da se sve dešava u Las Vegasu i da tamo žive dobrostojeći bogataši, ali opet, što je mnogo - mnogo je.

I ne samo za nas "obične smrtnike" nego i za ostale. Zbog toga su se oglasili i ljudi iz sveta tenisa, koji su ironično komentarisali zaradu Nadala i Alkaraza.

- Za taj novac prošetaću vašeg psa, naučiti vas kako da savijete veš, daću vam lekciju kako da ne dobijete TBS, platiću vam poreze, napraviću ručak za vas, naučiću vas kako da kreirate sadržaj za društvene mreže, staviću vas u krevet i poželeti laku noć. I što je najvažnije, naučiću vas kako da igrate piklbol - poručio je Sem Kveri kod koga čas košta 2.000 dolara.

Jedan od najpoznatijih trenera na svetu, čuveni Patrik Muratoglu uvek je bio na meti kritika upravo zbog cene koju je odredio na svojoj Akademiji. Tamo čas košta 7.500 dolara za pojedince, a 3.500 za grupu.

printscreen/twitter/Patrick Mouratoglou
Muratoglu proziva Rafu i Karlosa

- Našao sam nekog ko je skuplji od mene - napisao je Muratoglu na društvenim mrežama uz objavu o cenovniku španskog šampionskog dvojca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike