Miša i Rus hrabro udarili na favorite, uzeli im set, ali dalje nisu mogli!

17.01.2024

10:15

0

Hrabar nastup Srbina u prvom kolu Australijan opena

Miša i Rus hrabro udarili na favorite, uzeli im set, ali dalje nisu mogli!
Miomir Kecmanović - Copyright Tanjug/AP Photo/Louise Delmotte

Miomir Kecmanović odlično je krenuo u singlu, ali u dublu nije uspeo da napravi čudo. Ovaj srpski teniser i Rus Roman Safijulin nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo Australijan opena, pošto su u Melburnu poraženi od favorizovanih Hrvata Ivana Dodiga i Amerikanca Ostina Krajičeka 3:6, 6:1, 6:2.

Meč je trajao 90 minuta.

Kecmanović i Safijulin su prvi stigli do brejka u prvom setu u petom gemu, a onda su držali prednost od tri gema i ovaj deo meča dobili su rezultatom 6:3. Dodig i Krajiček, koji su na turniru postavljeni za prve nosioce, zaigrali su angažovanije u nastavku meča, a svojim rivalima su prepustili samo tri gema u naredna dva seta.

Hrvatsko-američka kombinacija igraće u drugom kolu Australijan opena sa pobednicima meča Nikola Ćaćić (Srbija)/Denis Molčanov (Ukrajina) - Ben Meklahlan (Japan)/Jošihito Nišioka (Japan).

Kecmanović će sutra u drugom kolu singla igrati protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa. Ovaj meč planiran je kao drugi duel dana na terenu broj sedam, a trebalo bi da počne oko tri sata po centralnoevropskom vremenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike