Australijan open, 3. dan: Srpski trio podbacio na velikoj vrućini! A preko svega i najezda insekata na terenima u Melburnu! (GALERIJA)

16.01.2024

22:22

0

Autor: G. F.

Ovako su fotoreporteri videli nove borbe na prvom grend slemu u sezoni

Australijan open, 3. dan: Srpski trio podbacio na velikoj vrućini! A preko svega i najezda insekata na terenima u Melburnu! (GALERIJA)
Australijan open - Copyright AP photo

Navijači u Srbiji nisu imali čemu da se raduju trećeg dana Otvorenog prvenstva Australije pošto su Aleksandra Krunić, Laslo Đere i Dušan Lajović završili takmičenje već u 1. kolu.

I danas je u Melburnu bilo pakleno vruće, i igrači i navijači su tražili alternativna rešenja da se rashlade, a zabeležena je i "najezda" insekata koji su neretko ometali igrače.

Plasman u narednu rundu takmičenja kod tenisera su izborili Kazu, Fils, Zepjeri, Mikelsen, Nori, Grikspor, Lehečka, Rud, Dimitrov, Klajn, Pursel, Drejper, Rune, Nagal, Šang, Kokinakis, Pol, Sonego, Zverev i Alkaraz.

Kod dama su uspešne bile Koćareto, Kasatkina, Stivens, Trevisan, Švjontek, Kolins, Navaro, Azarenka, Tauson, Dodin, Burel, Vlinkova, Vang, Boulter, Ostapenko, Ženg, Ribakina, Radukanu, Tomljanović i Pegula.

Pogledajte kako su fotoreporteri videli sve ono što je obeležilo treći dan Australijan opena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike