Novakovo "spuštanje slušalice" Šeltonu ostaje udarna tema: Odgovor Amerikanca na Đokovićevu kritiku!

15.01.2024

10:18

0

Autor: D. P.

Nema pomirenja

Novakovo "spuštanje slušalice" Šeltonu ostaje udarna tema: Odgovor Amerikanca na Đokovićevu kritiku!
Ben Šelton i Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Amerikanac Ben Šelton ponovo je upitan u Melburnu posle pobede na Batista Agutom (3-0) da komentariše Đokovićevo spuštanje slušalice i njegove reči povodom tog događaja na US Openu 2023.

Ne znajući da je Srbin oštro kritikovao njegovo ponošanje u intervjuu za "Lekip", Šelton je mirno prokomentarisao "prekid veze" još u Njujorku.

- Zaista nemam šta drugo da kažem o situaciji na US Openu. Osećam se kao da su me stalno pitali o tome u poslednjih četiri ili pet meseci. Osećam kao da sam rekao šta sam trebao da kažem o tome. Više volim da pustim da se stvari srede i da idem napred. Zabavljam se na terenu. Svako može imati svoje mišljenje o tome ko sam i kako se ponašam. Ali, nemam odgovor na vaše pitanje - rekao je Šelton.

Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
Šelton

Đoković je u nedavnom velikom intervjuu za "Lekip" rekao zašto je iskoristio Šeltonov način radovanja da proslavi pobedu baš protiv njega:

- Ne provociram. Ovo je moja reakcija na provokaciju koja je došla sa suprotne strane. Što se tiče Bena Šeltona, to je bila reakcija protiv njega, na to što se nije ponašao korektno, sa poštovanjem na terenu, a i pre meča. To je odgovor. Nikada neću da se sprdam sa nekim ako nešto ne uradi prvi. Svaki put kada izgubim, uvek zagrlim protivnika, čestitam mu, poštujem njega i njegov tim. Ali ako neko se svrstava u zonu "nesportskog“, reagujem - rekao je Novak.

Podsećamo, potez sa "spuštanjem slušalice" prvi je iskoristio Šelton posle njegove pobede nad Tijafoom na US Openu. Nakon toga je Novak na isti način reagovao kada je u polufinalu eliminisao Šeltona i priča se od tada ne zaustavlja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike