Novak brutalno iskren: Šta Đoković mora još da uradi do Australijan open

31.12.2023

13:52

0

Srpski teniser smatra da još nije ušao u pravi ritam

Novak brutalno iskren: Šta Đoković mora još da uradi do Australijan open
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković je pobedom završio 2023. godinu, odnosno trijumfom je krenuo u novu sezonu. 

Najbolji teniser sveta je bez većih problema slavio protiv Džidžena Džanga i tako najavio da će i 2024. biti uspešna, kao prethodna godina.

- Lepo je ponovo biti u Pertu. Hvala navijačima što su došli u velikom broju, s obzirom na to da je Nova godina za nekoliko sati. Prošlo je dosta godina od kako sam bio ovde, ovo je jedna od najlepših dvorana u kojima sam bio. Australija je moje srećno mesto,u Melburnu sam uzeo najviše slemova, volim da igram ovde, nedostajalo mi jeda igram u Pertu pred vama - istakao je Đoković.

Srpski teniser se osvrnuo i na meč protiv Džanga, napominjući da još nije na svom maksimumu.

- Malo sam bio zarđao na početku iskreno, malo promena ritma u prvih pet-šest gemova, ali to je normalno kada niste igrali meč mesec dana, moraju motori da prorade, on je dobro servirao, nije imao mnogo toga da izgubi, servis mi je bio odličan, pronalazio sam dobre servise. Kada sam napravio brejk, momentum se prebacio na moju stranu, osetio sam kako sve ide sa lakoćom. Da dobijem prvi meč sezone je uvek odlično. Moje telo još nije 100 odsto spremno, nadam se da će biti za Australijan open.

Nole je dotakao i njegovo igranje u miksu sa Olgom Danilović, napominjući da će uživati u tom meču.

- Od Olimpijskih igara u Tokiju nisam igrao, tamo sam igrao miks, Olgu dobro poznajem, nadamo se da će pobediti, ako ne, vraćamo se da odigramo i miks - zaključio je Novak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike