Đokovićev prijatelj izazvao veliku svađu na Tviteru! Jedna objava o Sineru pokrenula lavinu!

17.11.2023

12:11

0

Autor: D. P.

Škot se pojavio kao "advokat", pa dobio i on "porciju"

Đokovićev prijatelj izazvao veliku svađu na Tviteru! Jedna objava o Sineru pokrenula lavinu!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Direktor brenda Lakost Tijeri Žiber, koji je veliki prijatelj Novaka Đokovića, čestitao je Janiku Sineru na pobedi i oštro iskritikovao Stefanosa Cicipasa zbog njegovog pokušaja da povređen odigra meč protiv Holgera Runea.

Žiber je ovaj potez grčkog tenisera na početku turnira ocenio kao neodgovornost koja je mogla da naruši regularnost takmičenja, jer je Rune zbog te pobede imao prednost u odnosu na Đokovića.

- Kapa dole za Sinera i njegovu pobedu večeras. Uprkos nefer potezu Cicipasa, svima je pokazao zašto je budući šampion i autentičan momak - napisao je Žiber, a podržali su ga brojni Novakovi navijači.

Na ovo je reagovao Endi Mari svojim tvitom i viđenjem situacije:

- Bizarna objava direktora jednog sportskog brenda. Povreda je deo sporta i nije nefer ponašanje - zabeležio je Škot postavljajući emotikon sa palcem nadole!

Na ovu objavu nisu ostali uzdržani protivnici Marija, od kojih je najveći broj pristalica Novaka Đokovića, ali i oni sa dugim pamćenjem.

Oni su izvadili iz arhive Marijeve situacije sa Cicipasom, budući da je bio jedan od prvih koji ga je optužio za varanje prilikom njegovih čuvenih odlazaka u toalet.

Mari je zamerao Cicipasu duge pauze između setova, iako ništa nije bilo mimo propisa u tome.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike