Nole zadovoljan startom u Parizu: Drugi set odličan, biće bolje svakim novim danom!

01.11.2023

20:30

0

Autor: A. Š.

Najbolji teniser sveta slavio na startu Mastersa u francuskoj prestonici

Nole zadovoljan startom u Parizu: Drugi set odličan, biće bolje svakim novim danom!
Novak Đoković - Copyright Profimedia/Antonio Borga

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan plasmanom u osminu finala mastersa u Parizu i dodao da očekuje bolju igru u nastavku takmičenja.

Đoković je izborio plasman u osminu finala mastersa u Parizu pošto je pobedio Argentinca Tomasa Martina Ečeverija, 6:3, 6:2.

- Normalno je očekivati da je nakon pet-šest nedelja bez zvaničnog meča potrebno malo vremena da se uđe u ritam. Mislim da je drugi set bio odličan. U prvom setu na 4:3 napravio sam presudan brejk, uspeo sam da pročitam njegov servis, naterao ga da odigra neke nezgodne lopte. Sve u svemu, moram da budem zadovoljan, uzimajući u obzir količinu nedelja bez zvaničnog meča i turnira - izjavio je Đoković za zvanični sajt ATP-a.

Nole će u četvrtak u osmini finala igrati protiv Holanđanina Talona Grikspora.

- Zadovoljan sam, idemo dalje, nadam se da će nivo tenisa i igre da se povećava svakim novim danom - zaključio je Đoković.

Prvi reket planete je večeras trebalo da odigra i meč dublova u paru sa sunarodnikom Miomirom Kecmanovićem. Međutim, srpski teniseri su predali bez borbe meč osmine finala Indijcu Rohanu Bopani i Australijancu Metjuu Ebdenu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike