Ludilo oko Nadala se nastavlja: Rafin trener poludeo na direktora Australijan opena!

16.10.2023

12:28

0

I dalje se ne zna da li će španski teniser da se vrati na teren na početku 2024. godine

Ludilo oko Nadala se nastavlja: Rafin trener poludeo na direktora Australijan opena!
Rafael Nadal - Copyright Tanjug/AP Photo/Dita Alangkara/

Nedavna izjava direktora Australijan opena Krega Tilija da se povratak Rafe Nadala očekuje na početku 2024. godine na grend slemu u Melburnu, nije prihvaćena sa oduševljenjem u stručnom štabu španskog tenisera.

Najdalje je otišao njegov trener Aleks Koreča, koji je iznenađen onim što je rekao prvi čovek ovog prestižnog turnira, napominjući da niko ne može da garantuje kad se tenisu vraća Nadal.

- Stvarno sam iznenađen izjavom Krega oko povrataka Rafe na Australijan openu. Poznajem ga godinama, i ne kogu da verujem da je nešto rekao što nije istinito. Još se ne zna povratak Nadala tenisu, i stvarno ne mogu da razumem da su organizatori Australijan opena tako izleteli, a da nemju pouzdanu indormaciju - poručio je Koreča.

Podestimo da je Greg rekao da će Nadal učestvovati na Australijan openu, što je oduševilo sve navijače španskog tenisera. 

- Očekuje nas povratak nekih velikana, i šampiona koji su odsutni već nekoliko godina. Ovde možemo ekskluzivno da otkrijemo da će se i Rafa vratiti. Odsutan je veći deo godine, a u razgovoru sa njim poslednjih dana dobio sam potvrdu da će se vratiti, zbog čega smo zaista uzbuđeni. I znamo da Nik (Kirjos) trenira, tako da očekujemo i njega - poručio je Greg.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike