Ne moraš da znaš baš sva pravila da bi igrao finale US opena! Sabalenka nasmejala sve tokom meča sa Amerikankom! (VIDEO)

08.09.2023

09:01

0

Autor: G. F.

Beloruskinja proslavila trijumf iako su je od toga delila čitava tri poena

Ne moraš da znaš baš sva pravila da bi igrao finale US opena! Sabalenka nasmejala sve tokom meča sa Amerikankom! (VIDEO)
Arina Sabalenka - Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Finale US opena u ženskoj konkurenciji doneće duel Beloruskinje Arine Sabalenke i Amerikanke Koko Gof. A o polufinalnim mečevima će se dugo pričati.

Gofova je savladala Karolinu Muhovu u meču koji je obeležio veliki skandal, dok je Sabalenka bila bolja od Medison Kiz posle nestvarnog preokreta i gafa kom se smeje ceo teniski svet.

Izgubila je Sabalenka prvi set sa 6:0, bila u minusu i u drugom, ali kroz taj-brejk (7:1) uspela da dođe do odlučujućeg seta. I tu je bilo svega, ali i tu je taj-brejk presudio. A onda smo videli nesvakidašnju scenu i kako neko duhovito primeti dokaz da "ne moraš da znaš baš sva pravila tenisa da bi igrao finale US opena".

Vodila je Sabalenka sa 6:3 u ovom delu igre, a kada je osvojila i sedmi poen bacila je reket i sa izrazom neverice na licu počela da slavi pobedu.

 

 

A onda je shvatila da meč nije gotov! Odlučujući taj-brejk igra se na 10 osvojenih poena, a ne na 7! Uz signale iz svog boksa da nastavi sa igrom uspela je da osvoji još ta tri poena i onda je konačno mogla da slavi plasman u finale!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike