Stravično otkriće Srđana Đokovića: Imao sam sepsu u krvi, vodu u plućima, jedva sam preživeo!

06.09.2023

15:45

0

Otac najboljeg tenisera svih vremena otkrio da su mu davali jedan odsto da će ostati živ

Stravično otkriće Srđana Đokovića: Imao sam sepsu u krvi, vodu u plućima, jedva sam preživeo!
Novak i Srđan Đoković - Copyright MN Press

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, otkrio je kroz kakvu je golgotu prolazio, napominjući da je jedva ostao živ.

On je u emisiji televizije K1 pričao da je bio na korak od smrti, i da su mu davali jedan odsto šanse da će preživeti. 

- Imao sam sepsu krvi, vodu u plućima, gnojne apcese i dve bakterije. Doktori su mi mesec dana davali jedan odsto šanse da ću preživeti. Da me nisu prebacili u Minhen, teško da bih preživeo, jer nije bilo uslova za preživljavanje kod nas - istakao je Srđan Đoković za televiziju K1.

Otac Novaka Đokovića pričao je i o svom sinu i kroz šta je prolazio da bi stigao do ovih vesina, odnosno da bude najbolji svih vremena. 

- Novak nije bio upućen do svoje 17. godine sa kakvim problemima se susrećemo oko finansiranja njegove teniske karijere. Tada je saznao da su svi lokali koje smo imali u stvari iznajmljeni, kao i stanovi u kojima smo živeli, ali zato je on i uzor tom trećem svetu, jer je od samog početka bio normalan dečak. Mi smo obična srpska porodica koja nije imala nikoga iza sebe, osim nekoliko prijatelja koji su bili zaista fantastični i zahvaljujući njima, uspeli smo da izguramo sve do kraja. To su bili veliki stresovi. Godinama nisam spavao, pa se to na kraju odrazilo na moje i suprugino zdravlje. Dijana je pre jedno 12 godina imala ozbiljnih zdravstvenih problema, a ja pre 9. Sve to je nekako bio uslov da se dogodi, da bi se Novak napravio takav, kakav jeste - zaključio je Srđan Đoković.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike