Komentator ESPN znao zašto će Novak pobediti Frica: Bilo je prilike da ga razbije, ali sada je Đoković pronašao inspiraciju!

06.09.2023

09:19

0

Autor: D. P.

Nole dobija ako ima više protivnika

Komentator ESPN znao zašto će Novak pobediti Frica: Bilo je prilike da ga razbije, ali sada je Đoković pronašao inspiraciju!
Novak Đoković - Copyright AP Photo/Seth Wenig

Novak Đoković već razmišlja o taktici za polufinalni duel protiv mladog Amerikanca Bena Šeltona, ali mediji u Americi još komentarišu njegovu pobedu protiv Tejlora Frica i situaciju kada je u završnici meča rekao jednom svom navijaču da napusti tribinu kad mu već dobacivanjima tokom poena odmaže.

- Ponekad jednostavno volim da ne obraćam pažnju na ono što se dešava na tribinama. Ali ponekad želim da odgovorim, i želim da se hranim tom energijom. Dakle, to se dešavalo danas. To je bio slučaj - rekao je Đoković povodom njegove interakcije sa publikom na "Artur Ešu".

Đoković je do sada dobio 14 mečeva zaredom protiv američkih igrača. Protiv Frica se, takođe, kao i u drugim sličnim prilikama "hranio" negativnim reakcijama domaćih navijača, koji su mu aplaudirali kada bi prvi servis poslao u aut i ta pojava je postajala sve glasnija kako je meč odmicao.

 

 

To je za Krisa Faulera sa ESPN bio siguran znak da će i ovaj četvrtfinalni meč Novak dobiti:

- Bilo je prilika da se razbije da je publika ćutala, ali sada je Đoković pronašao inspiraciju - istakao je komentator Kris Fauler tokom prenosa.

Đoković je imao jednostavan plan u meču protiv Frica:

- Nisam baš želeo da dobije treći set, jer onda pretpostavljam da bi se publika još više uvukla u to i postao bi mi teži zadatak. Normalno je i logično očekivati da će većina publike navijati za domaćeg igrača. To će verovatno biti slučaj u petak, ali ja ću biti spreman za to - poručio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike