Noletu puno srce: Lepo je vratiti se u Ameriku - osvrnuo se i na Monfisa!

17.08.2023

09:57

0

Srpski teniser priznao je da mu nije prijatno kad njegov protivnik preda meč

Noletu puno srce:  Lepo je vratiti se u Ameriku - osvrnuo se i na Monfisa!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković je preskočio prvu prepreku na Mastersu u Sinsinatiju, a sada sledi novi izazov, zvani Gael Monfis.

Srpski teniser se osvrnuo i na to da dve godine nije imao priliku da igra u Americi i da se uželeo da igra u Sinsinatiju, kao i na US openu.

- Meni je drago što sam se vratio u Ameriku, što imam ponovo priliku da igram ovde pred publikom koja voli tenis. Vežu me neka lepa sećanja i uspomene na ovaj teren, nadam se da će sutra biti još bolje - poručio je Đoković.

Srpski teniser nije krio zadovoljstvo što se pobedom vratio na Tur, jer meč protiv Alehandra Davidoviča Fokine mu je bio prvi nakon poraza u finalu od Alkaraza.

- Lepo je vratiti se na Tur sa pobedom, ali malo su pomešana osećanja s obzirom da mi je protivnik predao meč u prvom gemu drugog seta. Nadam se da će se što pre oporaviti, da nije previše ozbiljna povreda, da će biti spreman za US Open. Poznajemo se dosta dobro, on je fantastičan igrač, imao je sjajnu nedelju u Kanadi, igrao je polufinale.

Novak Đoković se osvrnuo i na sledećem protivnika Gaela Monfisa, sa kojim je do sada igrao 18 puta i svaki put je slavio srpski teniser.

- Jedan od prvih profesionalnih mečava upravo sam igrao protiv Monfisa. Bilo je to u Italiji, igrali smo kasno uveče u balonu na šljaci u jednom od tih klubova. Smešno je, vraćati se u prošlost. Uvek sam se divio njegovom atleticizmu. Mislim da je fenomenalan, za navijače naročito. Očigledno vole da vide nekoga ko se zabavlja, publiku. To je nešto zaista dobro za naš sport - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike