Lakše nego što se očekivalo: Nole u osmini finala - Fokina predao meč!

17.08.2023

06:44

0

Srpski teniser za plasman u četvrtfinale igraće protiv svog velikog prijatelja Geala Monfisa

Lakše nego što se očekivalo: Nole u osmini finala - Fokina predao meč!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković se plasirao u osminu finala Mastersa u Sinsinatiju, nakon što mu je Alehandro Davidovič Fokina predao meč na startu drugog seta.

Srpski teniser je poveo sa 1:0 u setovima, i odmah na početku drugog, Španac je shvatio da ne može da nastavi i odlučio da preda, jer je od sredine prvog seta osetio bol u leđima.

Pri jednom udarcu u sedmom gem, Fokina se požalio na bol, tražio medicinski tajm-aut, i posle duže pauze je nastavio duel.

Več tada se videlo da ga ozbiljno muče leđa, činilo se kao da čeka da se završi prvi set, kako bi predao duel.

Tako je bilo, čim je počeo drugi set, video je da ne može da nastavi, prišao Novaku i rekao da oseća jake bolove, nakon čega jer odlučio da preda ovaj okršaj.

Đoković će za plasman u četvrtfinalu igrati protiv svog starog prijatelja Geala Monfisa, i nema dileme da nas očekuje izuzetno atraktivan okršaj, jer poznato da je Francuz veliki zabavljač, ali i svojim potezima diže publiku na noge.

Što se tiče meča sa Fokinom, Đoković nije dobro počeo, nije ga služio prvi servis, što je Španac iskoristio i stigao prvi do brejka.

Međutim, kako je duel sve više odmicao, srpski teniser je ulazio u ritam, pritiskao rivala, što mu je omogućilo da vrati brejk.

Posle toga, na terenu je dominirao Đoković, a kod protivnika se osetilo da ne može da igra zbog bolova u leđima, i kao što smo rekli, čim je krenuo drugi set, odlučio je da preda ovej duel.

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike