Kad Nole đuska... Ma, pogledajte, uverite se i probajte da se ne nasmejete zajedno sa njim! (VIDEO)

02.08.2023

13:03

0

Autor: G. F.

Ulični plesač iz Pariza učio najboljeg tenisera sveta tajnama svog zanata

Kad Nole đuska... Ma, pogledajte, uverite se i probajte da se ne nasmejete zajedno sa njim! (VIDEO)
Salif i Novak u elementu - Copyright printscreen/Instagram

Najbolji svetski teniser u istoriji Novak Đoković slobodne dane koristi da maksimalno napuni baterije pred američku turneju koja ga očekuje.

Videli smo ga kao "princa na belom konju", a sada se pojavio snimak koji je oraspoližio sve na svetu. Možda je dovoljno napisati samo - Nole pleše, pa da svi osete potrebu da pogledaju o čemu se radi. A zaista je urnebesno!

Francuski umetnik i plesač Salif Geje uzeo je na sebe zadatak da Đokovića nauči nekim tajnama svog zanata, takozvanog uličnog plesa. Pokazivao mu je neke pokrete koje je Nole pokušavao da ponovi, a neretko je ostajao u čudu i pitao se kako to Salif izvodi. U svakom slučaju raspoloženje je bilo vrhunsko, svi su se lepo zabavili i slatko ismejali. Ma pogledajte i uverite se sami...

 

 

- Nije samo šampion, nego i neverovatno ljudsko biće. Hvala za tvoju ljubaznost i za borbeni duh, Nole. Uz sve si i dobar plesač. Aha! Ponosan sam što u istom timu i što sam mogao da sa tobom stvorim istoriju - napisao je na Instagramu Salif, koji sa Novakom deli i glavnog sponzora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike