Nadam se da ćemo Natalija i ja zajedno jesti travu: Novaka upitali o podvigu Nišlijke, njegove reči će joj biti podstrek!

06.07.2023

10:44

0

Autor: A. S.

Stevanović je tema dana u Londonu

Nadam se da ćemo Natalija i ja zajedno jesti travu: Novaka upitali o podvigu Nišlijke, njegove reči će joj biti podstrek!
Đoković posle osvajanja turnira 2022. - Copyright Profimedia

Trijumf Natalije Stevanović u prvom kolu Vimbldona nikoga nije ostavio ravnodušnim. Rođena Nišlijka je sa 2:0 kući poslala nekadašnju prvu teniserku sveta i bivšu finalistkinju, Karolinu Pliškovu, a interesantan je bio i njen način proslave, tokom koga je i pojela malo trave.

Naravno, mnoge je to odmah podsetilo na Novaka Đokovića, koga su na konferenciji za medije upitali da prokomentariše nastup srpske teniserke.

- Nisam je video, ali joj čestitam, to je fantastičan uspeh. Nije mnogo ljudi očekivalo od nje da se kvalifikuje i da pobedi favorita ovde i devojku koja je igrala finale ovde. Impresivan rezultat, nisam je puno puta video u životu. Znam da je dolazila u centar u Beogradu da trenira nekoliko puta, pa je poznajem površno. Kao svaki igrač i igračica koji se probija u Srbiji ima moju punu podršku nadam se da će joj to biti podstrek - rekao je Đoković, pa naveo da nije znao kako je proslavila pobedu:

- Nisam znao da je jela travu, nadam se da ćemo je jesti zajedno - dodao je Novak uz osmeh.

Nataliju u narednoj rundi čeka Nemica Tamara Korpač, dok Đoković i dalje čeka na svog rivala, a to će biti bolji iz duela Tomas Ečeveri – Sten Vavrinka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike