Nole dobio drugog rivala na Vimbldonu! Imamo prvi veliki preokret u Londonu – Australijanac zakazao okršaj sa Đokovićem!

03.07.2023

17:40

0

Autor: A. Š.

Džordan Tompson uspeo da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Engleske pošto je savladao Brendona Nakašimu iako je gubio 2:0 u setovima

Nole dobio drugog rivala na Vimbldonu! Imamo prvi veliki preokret u Londonu – Australijanac zakazao okršaj sa Đokovićem!
Džordan Tompson - Copyright Profimedia

Dok najbolji srpski teniser Novak Đoković igra svoj uvodni meč na Vimbldonu, već je dobio rivala u drugom kolu Otvorenog prvenstva Engleske.

Tereni „Ol Ingland kluba“ videli su prvi veliki preokret ove sezone. Australijski teniser Džordan Tompson uspeo je da preskoči prvu stepenicu u Londonu, iako je protiv američkog tenisera Brendona Nakašime gubio 2:0 u setovima.

Ipak, Tompson je uspeo da se vrati u meč i posle nešto više od tri i po sata igre slavi  2:6, 2:6, 6:4, 7:6 (7:4), 6:3 i zakaže, najverovatnije, duel sa drugim reketom sveta.

Australijanacu je trava možda i najomiljenija podloga. Nedavno je igrao finale Hertogenboša, a na Vimbldonu je najdalje stigao do trećeg kola 2021. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike