Alkaraz zna ko je glavni favorit na Vimbldonu, ali se ipak nada finalu protiv njega: Mogu da stavim Đokovića pod pritisak!

03.07.2023

00:44

0

Mladi španski teniser stigao je na najprestižniji teniski turnir kao prvi reket planete, ali je svestan ko ima najveće šanse za trofej

Alkaraz zna ko je glavni favorit na Vimbldonu, ali se ipak nada finalu protiv njega: Mogu da stavim Đokovića pod pritisak!
Karlos Alkaraz - Copyright Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je na konferenciji za medije pred početak Vimbldona da se nada da će u finalu igrati protiv najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Mladi Španac u prvom kolu se sastaje sa Francuzom Žeremijem Šardijem.

- Rekao bih da su svi pod pritiskom. Ne samo ja, već svi koji moraju da igraju najbolje što je moguće tri sata na grend slemu. Moram da se nosim sa tim, ali to je nešto što želim – kazao je prvi teniser sveta, pa izrazio nadu u susret sa Noletom u meču za vimbldonski trofej.

- Mislim da ću biti u stanju da stavim pod pritisak druge igrače, uključujući i Đokovića. Došao sam na Vimbldon sa mnogo samopouzdanja misleći da mogu da napravim dobar rezultat. Ipak, po meni, glavni favorit je Đoković - istakao je Alkaraz.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike