Afera torta trese tenis! Azarenka pokrenula pravi potres na mrežama! (FOTO)

06.05.2023

12:08

0

Autor: A. S.

Madriđani podbacili

Afera torta trese tenis! Azarenka pokrenula pravi potres na mrežama! (FOTO)
Karlos Alkaraz - Copyright Profimedia

Potpuno neočekivano, tokom mirnog i dobro organizovanog mastersa u Madridu, došlo je do snažnog potresa, koji pritom nije u direktnoj vezi sa igrom i nastupom sportista, a u centru pažnje su bili Karlos Alkaraz i Arina Sabalenka.

Beloruska teniserka Arina Sabalenka i španski teniser Karlos Alkaraz su tokom 5. maja slavili rođendane, što je ujedno bila i uvertira za finalne mečeve, koji ih očekuju ovog vikenda.

Međutim organizatori turnira im nisu čestitali na identičan način, što se dalo primetiti na društvenim mrežama i izazvalo polemiku.

Naime, Alkaraz koji slavi 20. rođendan je u svojoj domovini dobio veliku tortu i pravu feštu, za razliku od Sabalenke, kojoj je primao mnogo manji slatkiš.

Verovatno bi ovo i prošlo bez prevelike pažnje da se u čitavu priču nije uključila i velika šampionka Viktorija Azarenka, koja je podelila fotografije uz opis:

 

 

- Ne može se preciznije objasniti tretman - napisala je Beloruskinja i pokrenula diskusiju na mrežama. 

I dok su jedni stali na stranu Alkaraza, tvrdeći da mladi Španac nije kriv, drugi su pak u metafori torte pronašli brojne probleme o kojima se ne govori.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike