24sedam saznaje: Ko će biti uz Novaka na Rolan Garosu

23.09.2020

13:01 >> 17:55

0

Autor: Milan Nastić

Đoković se odlučio za promenu u timu koji će mu pomagati u Parizu

24sedam saznaje: Ko će biti uz Novaka na Rolan Garosu
Copyright Profimedia

Novak Đoković se odlučio da napravi male promene što se tiče tima koji će ga pratiti na Rolan Garosu u odnosu na ekipu koja je bila uz njega na turniru u Rimu.

Kako 24sedam saznaje, ulogu prvog trenera, baš kao i u Italiji, imaće Marjan Vajda, ali će zato uz Novaka biti Miljan Amanović. On će obavljati ulogu fizioterapeuta umesto Ulsesa Badije.

Dogovor Đokovića i njegovog tima, koji je naravno uslovljen i pravilima koja važe na turnirima u doba pandemije koronavirusa, je da uz njega bude samo jedan glavni trener. Podela je bila takva da je u Njujorku to bio Goran Ivanišević, dok će brigu o Đokoviću tokom turnira u Evropi, odnosno u Rimu, i Parizu voditi Slovak Vajda.

Uz Marjana Vajdu i Miljana Amanovića, na Rolan Garosu, će uz Novaka biti još i menadžer Edoardo Artaldi, ali i Elena Kapelaro, koji sa bavi odnosima sa javnošću.

Podsetimo da Vajda i Amanović rade sa Novakom više od 12 godina. Svakako da oni spadaju među najzaslužnije što je Đoković tokom svih ovih godina stigao do 36 titula na mastersa, 17 osvojenih gren slemova. Tokom njihove saradnje bilo je i turbulentih perioda, kao kada je došlo do neočekivanog prekida saradnje 20171. godine. Ipak, koliko je ovaj tim snažan i povezan najbolje govori činjenica da se posle nešto više od godina dana, ponovo okupio.

I naravno, trofeji su ponovo počeli da se nižu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike