Nadalov stric ponovo napao Novaka! Španac opsednut najboljim igračem sveta

11.04.2023

13:21

0

Autor: D. P.

Đoković mu kriv za sve

Nadalov stric ponovo napao Novaka! Španac opsednut najboljim igračem sveta
Đoković i Nadal - Copyright Profimedia

Već po tradiciji kada počinje sezona najvažnijih turnira na ATP turu, stric Rafaela Nadala, Toni, pokreće svoj medijski rat protiv Novaka Đokovića.

Dosad su te prozivke bile u domenu navijačkih naklapanja da Srbin nikada neće biti voljen kao Rodžer Federer ili Rafa Nadal, pa i to da Đoković nikad ne bi osvojio toliko grend slemova da povrede nisu omele njegovog bratanca da se pojavi na brojnim turnirima, ali poslednjim napadom prešle su se neke granice normalnog rivaliteta i pristojnosti.

Nadalov stric je u intervjuuu za španski magazin "El Espanjol" odlučio da priču vrati par godina unazad i da Đokovića ponovo dovede u kontekst borbe protiv koronavirusa.

Prema njegovoj "stručnoj" proceni najveći konkurent njegovog bratanca bio bi odgovoran za masovno umiranje od korone da su se svi na isti način odnosili prema vakcinaciji i to se može videti iz naslova  intervjua - "Da se dogodilo ono što je Đoković uradio sa vakcinama, mrtvih je moglo biti deset puta više".

printscreen
Toni za El Espanjol

Nadal namerno izvlači Đokovića sa teniskog terena na tanak led nauke i medicine, znajući da će i za ovu svoju akciju dobiti najveću moguću pažnju i podršku teniske publike koja je i ranije jedva čekala optužbe na račun srpskog tenisera.

Zaboravio je da je stručniji da procenjuje kvalitet forhenda i bekhenda nego da nešto proizvoljno priča o posledicama odbijanja ljudi da se vakcinišu i da optužujuće meri Đokovićev uticaj na smrtnost od korone.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike