Jelena Dokić se prvi put oglasila nakon priče o samoubistvu: Poručuje samo jedno (VIDEO)

21.06.2022

11:48

0

Bivša teniserka konačno nasmejana

Jelena Dokić se prvi put oglasila nakon priče o samoubistvu: Poručuje samo jedno (VIDEO)
Jelena dokić - Copyright Printscreen/instagram/Jelena Dokić

Dugo nekadašnje teniserke Jelene Dokić nije bilo u javnosti, a onda je nedavno šokirala javnost kada je obelodanila da je bila na ivici samoubistva.

U video snimku objavljenom na Instagramu, Dokićeva je priznala da je krajem aprila ove godine, bila blizu da okonča svoj život.

- Malo je falilo da 28. aprila 2022. skočim sa balkona sa 26. sprata i oduzmem sebi život. Nikada neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno. Sve je tamno. Nema tona, nema slike, ništa nema smisla... Samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol - napisala je Dokićeva tada na Instagramu.

A onda se ponovo oglasila i u vedrijem raspoloženju, zahvalila svima na podršci koju  su joj pružili u najtežim trenucima, nakon što je objavila kakvu borbu vodi.

 

 

- Želim svima da zahvalim u ovom kratkom videu i porukama nade kada je u pitanju mentalno zdravlje. Tako sam zahvalna za svu vašu ljubaznost, podršku i ljubav nakon moje poslednje objave i brige o tome kako sam sada i zašto je važno da otvorenije razgovaramo o mentalnom zdravlju - napisala je Jelena Dokić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike