Džumhur i Popović tuže Rolan Garos: Koriste drakonske metode da bi nešto sakrili

26.09.2020

08:47 >> 14:59

0

Autor: Adam Štulić

Mladi teniser i srpski trener ne mire se sa diskvalifikacijom s poslednjeg grend slema u sezoni

Džumhur i Popović tuže Rolan Garos: Koriste drakonske metode da bi nešto sakrili
Copyright MN Press

Velika prašina podigla se uoči početka Rolan Garosa posle odluke organizatora turnira da nekolicini tenisera, među kojima je i Damir Džumhur, zabrane učešće u kvalifikacijama za poslednji grend slem u sezoni.

Podsetimo, bosanskohercegovački teniser diskvalifikovan je sa Otvorenog prvenstva Francuske uz obrazloženje da je njegov trener Petar Popović pozitivan na virus korona.

Uzaludni su bili pokušaji Džumhura i Popovića da srpski stručnjak da dobije priliku za drugi test, organizatori su bili neumoljivi u odluci, a kako se samo dan kasnije, kada se testirao u sopstvenoj režiji, ispostavilo da je Popović negativan, stigla je najava tužbe protiv Rolan Garosa.

– Naši advokati su veoma optimistični. Pristali su da im platimo samo procenat od štete koju naplatimo. Organizacija Rolan Garosa je katastrofalna, koriste drakonske mere da bi nešto sakrili – rekao je Popović i dodao:

– Čak i Đoković, Ćorić ili Dimitrov, koji su bili pozitivni na virus korona pre nekoliko meseci, mogu jednog dana da dobiju pozitivan test. Na Ju-Es openu nisu ni testirani. Novak je bio u svojoj kući, nije bio testiran jer je imao dokaz da ima antitela – rekao je Popović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike