Novak kao sav normalan svet: Najbolji teniser sveta sam izašao po hranu (Foto)

29.09.2020

10:00 >> 13:02

0

Autor: Adam Štulić

Đoković uhvaćen u momentu kada mu je dostavljana večera

Novak kao sav normalan svet: Najbolji teniser sveta sam izašao po hranu (Foto)
Copyright Twitter/@Chabliz1

Pandemija virusa korona “okrenula je svet naopačke”. Poštede nije bilo ni za koga, a čak i kada je situacija na globalnom planu počela koliko toliko da se normalizuje, sportisti i dalje imaju mnogo problema da se vrate profesionalnim obavezama na način na koji su navikli.

Možda i najveće muke oko takmičenja imaju teniseri, koji su primorani na veoma česta putovanja, menjanje gradova i kontinenata na mesečnom nivou. Peripetija nije pošteđen ni prvi reket planete Novak Đoković, koji u Parizu privodi kraju pripreme za poslednji grend slem sezone.

Zbog pravila koje je Rolan Garos uspostavio radi sprečavanja širenja virusa korona, svi takmičari moraju da budu smešteni u jednom od dva zvanična hotela. Jedna od stavki, koja je regulisana protokolom, jeste i ta da učesnici poslednjeg grend slema sezone ne mogu skroz slobodno da se kerću. Jedna od zabrana odnosi se i na obilaske pariskih restorana, već teniserima i teniserkama dostava donosi hranu ispred hotela u kojem borave.

Tako je jedan od dostavljača koji je doneo hranu Novaku, iskoristio to što je prvi reket planete morao da siđe iz sobe po obrok, da usnimi jedan selfi za uspomenu.

Što se tiče sportskog dela, Novak ulazi u samu završnicu priprema za napad na trofej “kup musketara”. U petak je trenirao sa mladim Italijanom Janikom Sinerom, dok će u subotu sparingovati sa Austrijancem i jednim od najvećih rivala za pehar Rolan Garosa Austrijancem Dominikom Timom.

Podsetimo, Otvoreno prvenstvo Francuske Novak otvara protiv Šveđanina Mikela Imera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike