Policija opet ispratila Novaka iz Melburna! Prošle godine ga hapsili, sada mu obezbeđivali prolaz kroz aerodrom! (VIDEO)

01.02.2023

14:24

0

Autor: G. F.

Đokovića iz Australije ispratili brojni srpski navijači

Policija opet ispratila Novaka iz Melburna! Prošle godine ga hapsili, sada mu obezbeđivali prolaz kroz aerodrom! (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright AP Photo/Ng Han Guan

Kako se sudbina poigrala sa Australijancima! Iz našeg ugla više nego lepo. Baš onako kako treba!

Kada je pre eto nešto više od godinu dana Novak Đoković je uhapšen na aerodromu u Melburnu. Svi dobro znamo kakvu je torturu prošao tamo, a još bolje znamo kako im se osvetio za sve to.

Osvojio je Nole titulu na Australijan openu, podigao trofej po 10. put i na najbolji način odgovorio na zlo koje je pretrpeo. I onda je sudbina došla po svoje i pokazala Australijancima svu istinu života.

 

 

Novaka Đokovića su na aerodromu ponovo sačekali policajci. Samo što su ovog puta bili tu da mu obezbede prolaz do aviona.

Sada je ispraćen kao heroj kakav jeste. Kao najbolji teniser koji je ikada kročio na tlo Australije. Brojni navijači ogrnuti srpskim trobojkama poželeli su Noletu srećan put i dobili zagrljaje, fotografije i po neku rečenicu za uspomenu. Jednu od lepših u životu, verujemo.

 

 

I za kraj, Australijanci, ne brinite. Eto Novaka i sledećeg januara. Da lupi i 11. recku. I tako sve dok mu ne postavite bistu ispred teniskog kompleksa u Melburnu.

Može mu se. I tačka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike