Nole se uplašio: Pomislio sam da mogu da izgubim meč protiv Cicipasa

10.10.2020

21:23 >> 07:26

0

Autor: Milan Nastić

Đoković priznao da je bila frka posle drugog seta

Nole se uplašio: Pomislio sam da mogu da izgubim meč protiv Cicipasa
Copyright Tanjug/AP/ Photo/Michel Euler)

Novak Đoković priznao je posle meča sa Stefanosom Cicipasom da ni sam ne zna šta mu se dogodilo pri vođstvu od 2:0 i meč lopte. Grk je bio blizu napravi totalni preokret, ali prvi reket sveta po ko zna koji put odigrao je najbolje kad je bilo najvažnije i tako stigao do petog finala na Rolan Garosu.

– Jeste, svestan sam da sam imao dva seta prednosti i meč loptu, i onda je došlo do pada. Grk je počeo da igra, vratio se u meč i dobio na samopouzadnju. Delovao sam prilično opušteno na terenu, to je činjenica. Bilo je prilično dobro za mene u prva dva seta. Kada sam izgubio treći, u tom trenutku sam možda i pomislio da bih mogao i da izgubim meč. Slična situacija se dešavala i tokom četvrtog seta. Ipak, trudio sam se da ostanem miran – poručio je Novak posle velike pobede.

On ističe da je sa Špancem odigrao čak 60 mečeva, najviše od svih igrača na turu i da očekuje još jedan izuzetno zanimljiv okršaj.

– Sa Rafom sam od svih tenisera najviše igrao, mislim 60. Iako se mnogo dobro poznajemo, sigurno da mogu da budu neka iznenađenja u finalu. Poslednji put smo igrali pre nekoliko godina, kada sam pobedio, i taj meč ću sigurno ponovo pogledati kako bi se što bolje spremio.

Prava drama viđena je u polufinalu Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa

 

Prvi reket sveta kazao je da više nema problema sa povredom i da će totalno fit dočekati okršaj sa Špancem.

– Nema nikakvih problema, sve je u najboljem redu. Povreda je prošlost i više ne razmišljam o njoj. Sad mi je fokus da u što boljem raspoloženju dočekam Nadala – zaključio je Novak.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike