Đoković o ludom mentalitetu: I ja poludim, ljudi, živ sam čovek!

01.10.2022

18:56

0

Srpski teniser je istakao da je najvažnije da se plasirao u finale

Đoković o ludom mentalitetu: I ja poludim, ljudi, živ sam čovek!
Tan2022-7-8_18815707_2 - Copyright Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Novak Đoković nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Safiulinom i plasmana u finale turnira u Tel Avivu.

- Vrlo takmičarski meč, pogotovo u drugom setu. Bio sam dosta emotivan u drugom setu, bilo je tenzije, delom i zbog njegovog vrlo agresivnog stila igre. Dobro servira, kada ima vremena, opasan je sa forhenda i bekhenda, znao sam da moram da budem stabilan, znao sam da će da digne nivo igre, servirao sam za meč i odigrao neke loše poene. Čestitam mu što se borio i što se vratio, ovo je bio meč u kojem sam uživao na terenu - istakao je Đoković.

Nole je zasmejao publiku u dvorani kada je kazao da on i mrežica nisu bili u ljubavi.

- Da, mreža i ja danas nismo imali ljubavnu romasnu, ali to se dešava, to je jedan od onih dana kada morate ostanete mentalno fokusirani i da uspete na kraju, u tajbrejku je pomogao, promašio nekoliko forhenda, igrao je prave udarce u pravom trenutku, to je polufinale turnira i možete očekivati teškog protivnika, vrlo sam srećan što sam prošao kroz ovaj izazov.

Srpski teniser je otkrio zašto je bila prisutna tolika emocija tokom meče sa Rusom, napominjući da je u pitanju njegov boks. 

- Zbog čoveka i ljudi iza vas. Bilo je emocija sa vama, neke su dobre bile, neke loše, ne možete uvek biti perfektni, pogotovo sa mojim srpskim mentalitetom, ponekad poludim na terenu, to mi nekada pomaže, nekad me razbudi, a nekad je protiv mene. I ja sam ljudsko biće kao i svi ostali, nosim se sa emociajma svakodnevno, ponekada to funkcioniše kako treba, a nekada ne. Najvažnije je da date sve od sebe, drago mi je što mogu da podelim te lepe emocije sa vama - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike