Završio karijeru, ali i dalje pati: Delpo otkrio da mu se život pretvorio u pakao, a poznat i razlog!

22.09.2022

09:52

0

Argentinac priznao da se jedva popne uz stepenice i da teško vozi kola

Završio karijeru, ali i dalje pati: Delpo otkrio da mu se život pretvorio u pakao, a poznat i razlog!
Tan2022-2-9_23259792_0 - Copyright Tanjug/AP

Argentinski teniser Huan Martin del Potro završio je karijeru, ali je otkrio da se sada bori da normalno živi, jer mnogo stvari su mu uskraćene zbog zdravstvenih problema.

- Danas, mogu samo da hodam, ne mogu da trčim na traci, dok ni uz stepenice ne mogu da se penjem bez bola. Ne mogu dugo da vozim bez da napravim pauzu da protegnem nogu. To je moj život koji je težak - kazao je Del Potro.

Argentinac je priznao da mu je bila velika greška što je igrao turnir u Buenos Ajresu u februaru, nakon čega je morao da odluči za završi karijeru. 

- Poslednji put kada sam uzeo reket u ruke, to je bilo u Buenos Ajresu. Međutim, odluka da igram tamo me je mnogo koštala. Kada su svi videli u kom sam stanju. to je bila prekretnica u mom životu. U prethodne tri godine, pre Buenos Ajresa, nikada nisam razmišljao o tome kako će biti ponovo kada se vratim na teren. Uvek sam bio na operacijama i pokušavao da se vratim sve dok nisam počeo da shvatam da je to sve manje moguće. Završio sam sa tretmanima i upitao sebe šta sada da radim. Da odbacim to sve ili da zaigram znajući da će to možda biti po poslednji put - zaključio je bivši argentinski teniser za "La Nasion".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike