Novakov trener bez dlake na jeziku: Ako si imao koronu kao da si šugav, svi beže od tebe!

30.07.2022

16:24

0

Goran Ivanišević smatra da će obavezna vakcinacija biti uskoro ukinuta

Novakov trener bez dlake na jeziku: Ako si imao koronu kao da si šugav, svi beže od tebe!
Đoković i Ivanišević - Copyright MN Press

Trener Novaka Đokovića, hrvatski stručnjak Goran Ivanišević izrazio je nadu da će obavezna vakcinacija protiv virusa korona uskoro biti ukinuta kao uslov za učešće na svim teniskim turnirima.

- Nadam se da će obavezna vakcinacija uskoro biti ukinuta svuda. Iako je u zemljama poput Australije, Francuske i Engleske nivo vakcinacije visok i dalji ima mnogo zaraženih, a smrtnost je relativno niska. Sa moje tačke gledišta, pravila su veoma kontradiktorna. Primio sam duplu dozu pa nemam tih problema, ali ne sviđa mi se atmosfera koja je stvorena u poslednje dve, dve i po godine. Ako si imao tu nesreću da se zaraziš, tretiraju te kao da si šugav i beže od tebe. Za mene je to sramno - rekao je Ivanišević.

Hrvatski trener je istakao je kako sve oko vakcinacije dosta uticalo na Novaka, ali istovremeno je dobio još veću želju za pobedama.

- Reč je o čoveku koji je osvojio sve što se može osvojiti i to po nekoliko puta i još mu nije dosta. Njegova glad za pobedama ostala je netaknuta, iako je imao komplikovan početak sezone i doživeo je jako loš tretman u nekoliko navrata - zaključio je Ivanišević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike