Nole udara po najjačem suncu i daje nadu navijačima da će ga gledati na US Openu u Njujorku

30.07.2022

12:33

0

Autor: 24sedam

Najbolji srpski teniser vredno radi u Crnoj Gori

Nole udara po najjačem suncu i daje nadu navijačima da će ga gledati na US Openu u Njujorku
nole1 - Copyright Instagram printscreen

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle osvajanja 21. grend slema u karijeri trijumfom na Vimbldonu, nastavio je da tone na ATP listi, a protivnici mi prognoziraju totalni sunovrat računajući da mu neće biti dozvoljen ulazak u SAD gde brani bodove iz prošlogodišnjeg finala protiv Danila Medvedeva.

Ipak, Đoković je osetio potrebu da se obrati drugom delu svetske teniske javnosti koja mu ovih dana šalje poruke podrške dok vredno radi u Crnoj Gori:

- Želim samo da iskoristim priliku da podelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko HVALA - napisao je Novak na Instagramu i dodao još:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 


- Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve!

Novak trenira na terenima akademije "Tipsarević" kod Herceg Novog, a pored njega tu je i Filip Krajinović.

US Open počinje 29. avgusta i trajaće do 11. septembra. Đoković zbog svog vakcinalnog statusa, odnosno zakona SAD da ne pušta u zemlju nevakcinisane strance, sigurno neće biti u prilici da se bori za svoj drugi grend slem trofej u ovoj sezoni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike