Ovo može samo on da smisli! Kirjos ponovo u centru pažnje, a nije ni igrao na turniru! (VIDEO)

28.07.2022

10:16

0

Autor: 24sedam

Sigurno najkontroverzniji teniser današnjice ponovo se našao u centru pažnje zbog neuobičajenog poteza

Ovo može samo on da smisli! Kirjos ponovo u centru pažnje, a nije ni igrao na turniru! (VIDEO)
kirjos - Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill/

Nema u svetu tenisa "luđe glave" od Australijanca Nika Kirjosa. To je valjda svima jasno.

Čovek od koga nas ništa ne može začuditi, mislili smo ni iznenaditi, ponovo je uspeo da se nađe u centru pažnje na turniru na kom nije ni zaigrao.

Nije se svađao ni sa kim ovog puta, nije galamio, nije bacao rekete... Ali navijači u Atlanti nisu ostali uskraćeni za dozu Nika Kirjosa.

Australijanac je povredio levo koleno i odlučio da preda meč Nemncu Peteru Gojovčiku. Ali na svoj način. Dok bismo kod drugih tenisera samo dobili obaveštenje da zbog povrede neće nastupati, Kirjos se pojavio na terenu u vreme za početka meča!

 

 

- Pogađa me to što nisam u mogućnosti da se takmičim večeras. Sve što sam želeo da uradim je da dođem ovde i priredim vam šou. Osvojio sam jednom ovaj turnir, možda na njemu igrao i najbolje u karijeri. Izuzetno mi je žao. Ostaje nada da ću možda moći da zaigram dubl sa Kokinakisom. Nadam se da nećete biti previše strogi prema meni - rekao je Kirjos nasred terena, pa poslao još jednu poruku publici:

- Stvarno sam želeo da izađem na teren, pogledam vas u oči i kažem da vas volim i da ću sledeće godine dati sve od sebe!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike