Šta je Novak Đoković uradio kada je video ime Rodžera Federera na spisku prijavljenih za Australijan open (foto)

24.12.2020

14:37

0

Autor: D. B.

Najbolji teniser sveta i dalje je u Srbiji

Šta je Novak Đoković uradio kada je video ime Rodžera Federera na spisku prijavljenih za Australijan open (foto)
Copyright Profimedia

Relativno brzo Novaka Đokovića očekuje put u Melburn gde će igrati na prvom gren slemu 2021. godine. A do tada vreme provodi kao što je i najavio tokom ove godine – upoznaje sve lepote Srbije.

U danu kada je saznao da je za Australijan open prijavljen i Rodžer Federer za koga je bilo dileme da li će igrati, Novak se našao na Divčibarima u hotelu svog velikog prijatelja Miloša Teodosića.

Prema nepotvrđenim informacijama Đoković bi trebalo da u Australiju otputuje iz Španije, odnosno iz Marbelje, gde je novi porodični dom. A kada bude stgao u Melburnu očekuje ga dvonedeljni karatin tokom koga će boraviti u tačno određenom hotelu iz koga će imati pravo da izađe samo na pet sati dnevno tokom treninga sa Filipom Krajinovićem.

Pročitajte još

Osim njih dvojice Srbija, za sada, ima još trojicu igrača u glavnom žrebu: Dušana Lajovića, Lasla Đerea i Miomira Kecmanovića, dok će jedina predstavnica Srbije u Melburnu biti Nina Stojanović.

Početak Australijan opena je zakazan za 8. februar, a finale, u kome će se, svi u Srbiji se nadaju, Novak igrati za devetu titulu na ovom gren slemu je zakazano za 21. februar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike