Đokovićev trener pesimista "do daske"! Pre ću ja da osvojim turnir nego Novaka da puste na US open!

19.07.2022

12:04

0

Autor: 24sedam

Turnir u Njujorku je na programu od 29. avgusta do 11. septembra

Đokovićev trener pesimista "do daske"! Pre ću ja da osvojim turnir nego Novaka da puste na US open!
Đoković i Ivanišević - Copyright MN Press

Novak Đoković je nedavno osvojio titulu na Vimbldonu, ali se još ne zna da li će igrati na poslednjem grend slemu u sezoni, US openu. Ali prema rečima trenera najboljeg srpskog tenisera, Gorana Ivaniševića, šanse su male.

- Oko US opena ne znam, po meni teško. Veći sam optimista da meni direktor Tomislav Poljak da specijalnu pozivnicu i da ću ja osvojiti Umag nego da će njega pustiti na US open. Oni su kao država zatvoreni za nevakcinisane, za sada on ne može da uđe u zemlju. A turnir kao turnir, nema problema s njim - slikovit je bio Ivanišević, a zatim se osvrnuo na protekli deo sezone.  

- Godina je počela katastrofalno i bila je jako loša, teška. I odluka ATP-a da skloni bodove na Vimbldonu je po meni totalno suluda i pogrešna. Ali važna pobeda za njega, trebalo mu je to, pokazao je da je ubedljivo najbolji igrač na travi. Baš mu je trebalo, kad nešto trebaš osvojiti, kad je najteže. On je pokazao tada najbolji tenis - zaključio je Hrvat.

Podsetimo, Đoković ne može (trenutno) da uđe u Sjedinjene Američke Države jer ne želi da se vakciniše protiv virusa korona. Zbog toga mu nije bilo dozvoljeno da igra na Australijan openu, a bio je u svojevrsnom pritvoru. Onda je bio na suđenju i na kraju je deportovan.

Ostaje da se vidi da li će se nešto promeniti do avgusta. Turnir u Njujorku je na programu od  29. avgusta do 11. septembra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike