Novak odgovorio Kirjosu: Izvini druže, plaćam večeru u Njujorku!

12.07.2022

15:45

0

"Bromansa" se nastavlja

Novak odgovorio Kirjosu: Izvini druže, plaćam večeru u Njujorku!
Novak i Kirjos - Copyright Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Najbolji srpski tenise Novak Đoković u nedelju je, trijumfom nad Nikom Kirjosom, osvojio sedmu titulu Vimbldona, odnosno 21. grend slem trofej u karijeri.

Iako Novak i Kirjos kroz istoriju nisu imali najuspešniji odnos, to se promenilo u januaru ove godine, kada se Đoković našao u karantinu u Melburnu, a podrška je stigla upravo od Australijanca, koji je potom i "okrenuo leđa" svojoj državi.

Tako su u međuvremenu došli do boljeg odnosa, a njihov novi odnos u javnosti sada je prozvan kao "bromansa".

Pre finalnog meča, čak su se šalili na društvenim mrežama da moraju na večeru, a sada je stigao i nastavak konverzacije.

Kirjos je posle finala, komentarisao Instagram post srpskog tenisera, pitajući gde je večera, a odgovor je stigao nekoliko dana kasnije:

 

 

- Izvini, druže. Zvao sam sve restorane u Londonu u nedelju uveče i nije bilo slobodnih stolova. Plaćam večeru u Njujorku - odgovorio je Đoković.

Da li Novak ima neke nove informacije oko Njujorka, te je blizu izuzeća i dozvole da nastupa na US openu, nije poznato, ali svakako da je pominjanje Njujorka i te kako zanimljivo, s obzirom na to da nije vakcinisan protiv koronavirusa, a da američke vlasti i dalje traže potvrdu od svakog stranog državljanina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike