Šta je to Sereni na licu? Vratila se posle godinu dana, svi u čudu gledaju njene obraze - ovo je objašnjenje

23.06.2022

14:14

0

Nemoguće je ne primetiti

Šta je to Sereni na licu? Vratila se posle godinu dana, svi u čudu gledaju njene obraze - ovo je objašnjenje
Tan2022-6-22_21118512_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ljubitelji tenisa s nestrpljenjem očekuju Vimbldon svake godine, mada bi ovaj mogao da bude poseban po tome što bi mogao da označi kraj jedne ere – najboljih i najvećih igrača u istoriji.

Jedna od onih koji će juriti istoriju jeste Serena Vilijams, koja već važi za jednu od najboljih teniserki svih vremena, ali već pune četiri godine juri taj 24. grend slem, kojim bi se izjednačila sa Margaret Kort. Mnogi procenjuju kakve šanse ima, a sve dodatno komplikuje činjenica da nije igrala punih 12 meseci. Sa druge strane, teško je ne radovati se što je ponovo gledamo na terenu.

Ipak, kada se pojavila na Istbornu, navijači su ostali zatečeni, jer je teniserka na licu imala zalepljene crne trake, a niko nije znao zašto.

Evo o čemu se radi.

To su flasteri na licu, koje nosi jer ima problema sa sinusima, a kada nosi ovaj dodatak, to joj znatno olakšava bol i pritisak. Ona je podelila i neke savete kako se nositi sa problemima sa sinusima.

- Da bi ste izbegli probleme, važno je da ne koristite toliko leda u vašim pićima. Ponekad vas to zaustavi i pravi vam veliki pritisak. Naučila sam da tuširanje vrelom vodom, što vrelijom, koliko god možete da izdržite, pomaže u raščišćavanju tih prolaza. A vežbanje takođe mnogo pomaže. Od njega ste čisti, pluća su vam čistija, sve je čisto.

Potom je dodala:

- Znam ovaj deo sa vežbanjem, ali i dalje radim na ledu u mojim pićima jer volim stalno da mi osveženja budu hladna.

U svakom slučaju, zaista je lepo videti je opet na terenu. Srećno, Serena!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike