Životna drama poznatog tenisera! Imao sam najveće bolove, srećan sam što sam živ!

25.05.2022

05:46

0

Lečenje je nastavio u Beogradu

Životna drama poznatog tenisera! Imao sam najveće bolove, srećan sam što sam živ!
20200613mmDzumhu06 - Copyright MN Press

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur nakon što je poražen u kvalifiakcijama za Rolan Garos od Fernanda Verdaska, doživeo je veoma gadno životno iskustvo, a zahvaljujući pravovremenoj hospitalizaciji, sve je prošlo bez većih problema.

Naime, Džumhur je osetio snažne bolove u predelu stomaka, čiji je intenzitet bio u porastu, pa se obratio lekaru. Odmah je bio zbrinut na odeljenju intenzivne nege u Parizu.

Kada su opasnosti i problemi prošli, javio se na Instagramu, te otkrio da sada lečenje anstavlja u Beogradu.

- Pozdrav svima. Samo sam želeo da podelim sa svima vama to da je prošla nedelja verovatno bila jedan od najtežih perioda u mom životu. Posle mog meča u Parizu na Rolan Garosu odjednom sam osetio jak bol u stomaku. Kontaktirao sam doktora i odmah sam hospitalizovan u bolnici. Sva ispitivanja su pokazala da je u pitanju akutni pankreatitis (zapaljenje pankreasa). Na skali od 1 do 5 bilo je 5 (najjača). I to se desilo samo 3 dana pre mog 30. rođendana, pa sam od tada na intenzivnoj nezi, četiri dana u Parizu pa sam nastavio oporavak  u Beogradu - napisao je Džumhur, pa dodao:

- Imao sam najveće bolove u životu i nisam ni pomislio da to mogu da doživim, pogotovo zato što je to jednostavno došlo niotkuda zdravom sportisti kakav sam ja. Biću u bolnici još dve nedelje jer oporavak od ovoga nije lak i potrebno je vreme. Na kraju sam srećan što sam živ i što mi nije potrebna operacija. Osećam da ću mnogo više ceniti život, mnogo više sve prilike, više uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na ovom svetu, a to je moja porodica! Moj sin, moja žena i svi koji me bezuslovno vole.

Drago mi je da se već osećam bolje i da vidim poboljšanje. Lekari koji su brinuli o meni uradili su najbolji mogući posao da me spasu i ojačaju. Hvala njima, zahvaljujući podršci mojih prijatelja, podršci moje porodice a posebno moje supruge koja je učinila sve što je bilo moguće da mi pruži najbolju negu i naravno mislima na mog sina da ću ponovo biti zdrav. Što se tiče tenisa, trenutno ne razmišljam. Definitivno mi nije na pameti, ali znam da ću uzeti malo slobodnog vremena da se oporavim i da ga provedem sa dragim osobama. Hvala svima na bezuslovnoj podršci. Damir - navodi se u poruci koju je Džumhur ostavio na Instagramu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike