Mlada teniserka htela da se ubije, pre 22. rođendana! Tri slučajna prolaznika je sprečila da skoči s mosta!

17.05.2022

05:38

0

Autor: 24sedam

Australijanka priznala da je želela da sebi oduzme život

Mlada teniserka htela da se ubije, pre 22. rođendana! Tri slučajna prolaznika je sprečila da skoči s mosta!
profimedia-0448468141 - Copyright Profimedia

Pasionirani zaljubljenici u tenis sigurno su čuli za Destani Gabrijelu Ajava (22), mladu australijsku teniserku, koja ne postiže rezultate kakvi su se od nje očekivali.

Da li zbog toga što je više očekivala kada je zakoračila u svet tenisa ili zbog privatnih stvari, tek Destani je pre mesec dana htela da izvrši samoubistvo. Spletom okolnosti u tome nije uspela, a sada je javno objavila šta se dogodilo 17. aprila 2022. godine.

 

 

- U noći 17. aprila, htela sam da se bacim sa mosta. Tri čoveka su prolazila, izvukli su me i odvezli kući. Nisam želela da dočekam 22. rođendan. Ponekad ljudi na koje naiđete u životu mogu da učine da se osećate nedostojnim da budete voljeni, ali na kraju sam naučila: "Bog je milostiv i neće dozvoliti da budete iskušeni preko svojih snaga, ali će vašim iskušenjima pružiti i izlaz da biste mogli da izdržite". Hvala vam na podršci - napisala je Ajava na društvenim mrežama.

Nadamo se da je iz svega zaista izvukla neke pouke, da joj crne misli više neće zaposedati glavu, te da će nakon što je dotakal samo dno, sada krenuti put vrha i u tenisu i u životu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike