Novak doživeo novi udar! Ostao bez moćnog sponzora, evo koliko je miliona izgubio!

10.05.2022

20:22

0

Autor: 24sedam

Aktuelni sponzori su Hed (reketi), Asiks (patike), Hublo (satovi) i banka Rajfajzen.

Novak doživeo novi udar! Ostao bez moćnog sponzora, evo koliko je miliona izgubio!
Tan2022-4-12_18460600_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Daniel Cole

U danu kada je obezbedio plasman u osminu finala mastersa u Rumu, Novak Đoković je saznao jednu lošu vest. Veoma lošu. Reč je o gubljenju ugovora sa jednim od sponzora.

Najbolji srpski i svetski teniser je zbog odluke da se ne vakciniše izgubio još jednog sponzora, prenosi Yahoo Sports. To je kompanija UKG koja je u prethodne tri godine sarađivala sa Đokovićem. Ali je sada doneta odluka da se ne potpisuje novi ugovor.

 

 

- Ugovor o sponzorstvu je trebalo da istekne ove godine, i obe strane su se dogovorilo da saradnja ne bude produžena - navedeno je u saopštenju kompanije koja se bavi tehnologijom. Kada je potpisan ugovor, zvala se Ultimate Software, pre nego što je došlo da spajanja sa Kronosom.

UKG je bio jedan od Novakovih sponzora na rukavima Lakoste majica, zajedno sa Pežoom. Navodno, sponzorstvo je bilo vredno deset miliona dolara. Đoković je oznaku UKG nosio na rukavima početkom godine na turniru u Dubaiju, ali je nije bilo u Madridu i Monte Karlu.

Njegovi aktuelni sponzori su Hed (reketi), Asiks (patike), Hublo (satovi) i banka Rajfajzen. Nedavno su iz Pežoa najavili da saradnja neće biti produžena.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike