Drugi dan Srbija opena, evo kada će domaćini na teren - Novaka nećete gledati

19.04.2022

06:10

0

Od srpskih tenisera, samo Đoković i Kecmanović ne igraju danas

Drugi dan Srbija opena, evo kada će domaćini na teren - Novaka nećete gledati
20220410mmTenis12 - Copyright MN Press

Drugog dana Srbija opena, u utorak, od srpskih tenisera na terenu će se naći Laslo Đere, Hamad Međedović, Filip Krajinović, Dušan Lajović i dublovi - Ivan i Matej Sabanov, odnosno Nikola Ćaćić u paru sa Tomislavom Brkićem.

Program na Centralnom terenu od 11 sati će otvoriti Laslo Đere i Hamad Međedović. Biće ovo prvi međusobni duel trenutno 50. tenisera na svetu i mladog Međedovića koji se nalazi na 473. poziciji. Pobednik ovog susreta ide na najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića.

Zatim, oko 15 sati, očekuje nas duel Filipa Krajinovića i Davida Gofana. Biće ovo njihov šesti međusobni duel, a za sada vodi Belgijanac, 49. teniser sveta sa 3:2.
 
Nakon Krajinovića, na teren će i Dušan Lajović, a njegov rival na startu turnira je Japanac Danijel. 78. i 104. teniser sveta, sastali su se već jednom, pre tri sezone, kada je srpski teniser imao više uspeha.
 
Takođe, na teren će i srpski dublovi. Tačno u 11 sati, na teren izlazi Nikola Ćaćić sa svojim dubl saigračem iz Bosne i Hercegovine, Tomislavom Brkićem, a rivali će im biti Nedovjesov (Kazahstan) i Kureši (Pakistan). Ivan i Matej Sabanov će oko 15 sati igrati protiv Bopane (Indija) i Midelkopa (Holandija).
 
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković na turniru startuje u sredu, a Miomir Kecmanović je već igrao i u prvom kolu eliminisao Rišara Gaskea sa 6:0, 6:3.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike