Ostaću najveći Novakov navijač, nisam bio za to da nastupi na Olimpijskim igrama! Oglasio se i Marjan Vajda posle raskida saradnje

03.03.2022

19:36

0

Autor: 24sedam

Evo šta kaže čuveni Slovak...

Ostaću najveći Novakov navijač, nisam bio za to da nastupi na Olimpijskim igrama! Oglasio se i Marjan Vajda posle raskida saradnje
Đoković i Vajda - Copyright MN Press

Oglasio se i Marjan Vajda posle raskida saradnje sa Novakom Đokovićem.

Vajda je u intervjuu za slovački "Aktualiti" opširno govorio o razlogu i vremenu raskida, priznavši da saradnje nije bilo praktično od US opena prošle godine.

- Zbog njegovog stanja kao nekog nevakcinisanog on će igrati na limitiranom broju turnira. Igraće gde mu je dozvoljeno, a već ima snažan tim sa Goranom Ivaniševićem kao glavnim trenerom. Posle razmatranja svih tih okolnosti, dogovorili smo se da sporazumno prekinemo našu saradnju. Kao što smo rekli u zajedničkom saopštenju, ja ću ostati Đokovićev najveći navijač. Navijaću za njega i nadati se da će se svet vratiti nekim normalnijim vremenima - rekao je Vajda.

Da se on pitao, Novak ne bi igrao na Olimpijskim igrama!

- Bilo je to nekoliko meseci posle Olimpijskih igara u Tokiju. Posle tri Grend slem titule u sezoni, nije sve išlo po planu od jula, a kulminiralo je u Njujorku, gde mu je nešto nedostajalo da napravi finalni korak. Tada je ostao bez snage u finalu, jer ju je izgubio na Olimpijskim igrama. Ja nisam bio za to da nastupi u Tokiju, nije bilo puno vremena, malo i za pripremu... Neuspeh iz Tokija ga je iscrpeo i mentalno i fizički. Razumeo sam njegov cilj, želeo je da osvoji medalju za Srbiju. Tu je doživeo neuspeh i to se prenelo na Njujork - prisetio se Vajda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike